full-heart empty-heart-orig empty-heart lock
Gratis verzending vanaf €30
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten
Tot 70% korting
Gratis verzending vanaf €30
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis  
Meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten
NL

Alles wat je wilt weten

over Deloox

muscles

Wij vinden dat iedereen de beste deals verdient. Daarom werkt ons team keihard om iedere dag de beste merken aan te kunnen bieden voor een zo laag mogelijke prijs. Hoe we het aandurven om A-merken voor deze prijzen te verkopen? Wij willen jou als superklant alleen het allerbeste bieden! Daarom hebben we behalve lage prijzen ook snelle levertijden en een uitstekende service. Voor ons is dat vanzelfsprekend.

Producten en service

waar je op kunt rekenen

Behalve een groot assortiment en een snelle service, vinden we het belangrijk dat onze superklanten ons kunnen vertrouwen. We bieden daarom alleen authentieke producten en betrouwbare betaalmethoden. Ook handelen we volgens de Thuiswinkel.org richtlijnen.

Onze superklanten

vinden ons super!

De service, producten en prijs van Superwinkel worden al jaren als beste gewaardeerd door de Nederlandse consument: Vanaf 2013 wonnen we ieder jaar een publieksprijs in de Thuiswinkel Awards. In 2017 heeft Superwinkel zelfs de Shopping Awards Publieksprijs XL 2017 in de categorie “Warenhuizen” mogen ontvangen! En daar zijn we best wel trots op.

De geschiedenis

van Superwinkel

We begonnen in 2009 met een top 10 heren- en damesgeuren, maar breidden al snel uit onder de noemer parfumsuper.nl. Doel? De beste parfums voor de beste prijs aanbieden. We reden zelf langs leveranciers om de parfums op te halen en verstuurden deze zelf. Want wie (nog) niet groot is, moet slim zijn.

 
Think big

We begonnen klein,

maar dachten groot

Door slim inkopen van de beste parfums, efficiënt werken en flink wat "internet brains" groeiden we uit tot de grootste online parfumerie van Europa. Al snel kwamen er meer webwinkels van onze hand. In 2015 voegden we al deze labels samen onder één naam: Superwinkel.nl.

Inmiddels hebben we online shops in België, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden. Uiteindelijk krijgt iedereen de beste merken en beste deals.