full-heart empty-heart-orig empty-heart lock
Gratis verzending vanaf €30
Snelle bezorging
Meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten
Tot 70% korting
Gratis verzending vanaf €30
Snelle bezorging
Meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten
Deloox banner

Dezelfde deals, nieuwe naam

We blijven de super winkel die je kent, met de beste deals, snelle verzending en goede service... maar onze nieuwe naam is een stuk internationaler en past ook beter bij de luxe parfum- en beautymerken die we aanbieden.

Geen paniek!

  • Hetzelfde superteam staat voor je klaar.
  • We zijn niet van eigenaar of adres veranderd.
  • Superwinkel cadeaubonnen kun je blijven inwisselen.
  • Al onze voorwaarden blijven hetzelfde


Geniet er gewoon vanDeloox Banner

Bij Deloox kun je genieten van de beste merken, de mooiste producten, lage prijzen en goede service.

We hebben meer dan 400 A-merken om uit te kiezen! Ontdek ons uitgebreide assortiment luxe parfums, verzorgende beautyproducten, prachtige make up en professionele haarproducten.

Je geniet natuurlijk pas écht van je nieuwe product als je niet teveel hebt betaald. Daarom werken we zo efficiënt mogelijk en kopen wij slim en groot in. We werken bijvoorbeeld niet met fancy reclamebureaus en hebben ook geen dure winkelpanden.

Onze goede service betekent dat je kunt rekenen op supersnelle verzending, die gratis is vanaf €30. We hebben een retourtermijn van 90 dagen. Ook al zijn we groot, we pakken jouw cadeaus nog steeds met de hand in. Verder staan we voor je klaar voor al je vragen via onze chat, email en telefoon.

Deloox Banner

Bestellen is heel eenvoudig, we maken het jou gemakkelijk.

Bij ons shoppen moet gewoon een fijne ervaring zijn. Je moet snel en eenvoudig kunnen vinden wat je zoekt, zonder onhandige dingen tegen te komen. En heb je vragen over onze producten dan staan we ook voor je klaar!

Deloox Banner

We staan voor je klaar met eerlijke en volledige informatie en je kunt op ons rekenen.

We bestaan als sinds 2009 en hebben meer dan 1,5 miljoen klanten mogen helpen. Die klanten waren behoorlijk tevreden want we worden gewaardeerd met een gemiddelde van 9,5! Dat kan alleen maar door open en fair te zijn. Mocht er iets mis zijn met het product dan kun je dit kosteloos aan ons retourneren. Dit kan onze klantenservice voor je regelen.

Deloox Banner

Wij willen je verwachtingen overtreffen, en dat kan alleen door ons werk steeds iets beter te doen.

We werken iedere dag aan een nog mooiere en gebruiksvriendelijkere website en proberen daarnaast onze service nog beter af te stemmen op jouw behoeftes. Heb jij nog verbeterpunten? Stuur dan een bericht naar klantenservice@deloox.nl.